O nama

Dobrodošli u NEXT INSTRUMENTS: Vaš vjeran partner u industrijskom mjerenju

U NEXT INSTRUMENTS-u se nalazi tim inženjera posvećen isporuci vrhunske opreme i rješenja za industrijsko mjerenje i upravljanje. S fokusom na preciznost i stručnost, opslužujemo raznolik niz industrija uključujući farmaceutsku, naftnu i plinsku, obradu pitke i otpadne vode, kemijsku i petrokemijsku, industriju hrane i pića, energetike, rudarstvo te pomorstvo.

Zašto odabrati NEXT INSTRUMENTS?
✨ Inženjerska izvrsnost: Naš tim sastoji se od iskusnih inženjera strastvenih za unaprjeđenje industrijskih mjernih rješenja. Uz bogato iskustvo, ponosni smo na isporuku proizvoda i usluga koji zadovoljavaju najviše standarde.

🌍 Regionalna prisutnost: Sa sjedištem u Hrvatskoj, naše usluge proširujemo na Bosnu i Hercegovinu, osiguravajući da naši klijenti imaju koristi od naše lokalne podrške i stručnosti.

🤝 Ovlaštena partnerstva: Kao ovlašteni partneri Krohne GmbH, globalnog lidera mjerne opreme, donosimo vam vrhunsku tehnologiju i rješenja. Ovo partnerstvo naglašava našu predanost kvaliteti i inovacijama.

📏 Sveobuhvatna rješenja: Od uređaja za obradu voda do kemijske industrije, specijalizirani smo za pružanje rješenja za mjerenje svih fizikalnih veličina. Bilo da se radi o protoku, razini, tlaku, temperaturi ili analitici, naša stručnost osigurava točne i pouzdane rezultate.

🛠️ Full-Cycle podrška: Osim isporuke opreme, nudimo sveobuhvatnu podršku za evaluaciju mjernih rješenja od faze projektiranja do puštanja u rad, te servis i umjeravanje. Naša predanost nadilazi prodaju – mi smo vaši partneri u osiguravanju dugoročnog uspjeha vašeg poslovanja.

🔧 Servis i umjeravanje: Shvaćamo važnost preciznosti u industrijskim procesima. Zato se naše usluge proširuju na kalibraciju i pouzdano održavanje, osiguravajući dugotrajnost i točnost vaše opreme.

Upoznajte naš tim
S kompaktnim, ali vrlo kvalificiranim timom od pet inženjera, agilni smo i uz brz odaziv posvećeni ispunjavanju vaših jedinstvenih zahtjeva. Naša zajednička stručnost omogućuje nam da ponudimo rješenja po mjeri koja povećavaju učinkovitost i pouzdanost, te optimiziraju vaše procese.

U NEXT INSTRUMENTS-u ne nudimo samo instrumente, već osiguravamo pouzdan rad vaših pogona. Istražite budućnost industrijskog mjerenja s nama. Obratite nam se kako bismo razgovarali o vašim specifičnim potrebama i kako biste iskusili još kvalitetniju uslugu mjerenja i upravljanja.

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas putem kontakt forme, maila ili nas pozovite na telefon.

Naši partneri

Pošaljite nam poruku

Kontakt info

Lokacija:

Vrbani 15, 10000 Zagreb , Hrvatska

Email :

 info@next-instruments.com

Telefon:

Servis (Robert Krznar ) +385 91 2580 520
Prodaja (Josip Burica) +385 91 258 0010