Usluge

Uslugama koje pružamo posvećujemo posebnu pažnju, jer su one srce našeg poslovanja.

Naš cilj je osigurati da svaka usluga koju nudimo odražava našu predanost kvaliteti, inovaciji i zadovoljstvu naših klijenata. Bez obzira na vaše potrebe i izazove, naše usluge su osmišljene kako bi vam pomogle postići svoje ciljeve i premašiti očekivanja. S pouzdanim timom stručnjaka i širokim spektrom usluga, stojimo vam na raspolaganju kako bismo vam pružili rješenja prilagođena vašim potrebama i podržali vas u svim fazama vaših projekata.

Konzalting i pomoć pri projektiranju

Specificiranje optimalnih riješenja

Tehnički proračuni

Izrada ponuda

Edukacija i obuka za klijente

Puštanje u rad

Servis

Verifikacija i kalibracija opreme

Ovlašteni smo distributeri i serviseri isključivo za renomirne proizvođače procesne opreme s ciljem ostvarivanja što kvalitentijih i pouzdanijh rezultata.

VERIFIKACIJA I UMJERAVANJE

Kod složenih industrijskih procesa postoje zahtjevi da se oprema periodički pregledava i umjerava. Kada je potrebno preventivno pregledati opremu i dijagnosticirati njeno stanje to obavljamo na samom mjestu gdje se uređaj nalazi dok kod umjeravanja uređaj nosimo u laboratorij za umjeravanje nakon čega se izdaje certifikat.

SERVIS

Servisiranje naših uređaja radimo od samog osnutka tvrtke i kroz sve te godine izgradili smo veliku bazu znanja. Redovito pohađamo servis treninge u centrima tvrtki koje zastupamo da održimo kvalitetu usluge na nivou. Osim toga posjedujemo i najsofisticiraniju opremu za dijagnostiku kvarova.

USLUŽNA MJERENJA

Ponekad klijent želi izmjeriti neku vrijednost proizvodnog procesa (npr. protok rashladne tekućine) kratkotrajno zbog nekih nadogradnji ili optimizacije i tada mu se ne isplati kupovati cijeli uređaj za tako malo razdoblje u kojem mu je potreban. Tada mi nudimo uslužno mjerenje gdje naši eksperti s našom opremom vrše mjerenje u dogovorenom periodu uz izdavanje izvještaja po obavljenom mjerenju.

KONZALTING

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u gotovo svim tipovima procesne industrije, nudimo našu uslugu savjetovanja i izrade konceptualnog riješenja ,odabira optimalnih tehnologija , proračune te specificiranja instrumentacije od samog začetka projekta.

Puštanje u rad te obuka korisnika

Za svu isporučenu opremu i riješenja osiguravamo i uslugu parametriranja i puštanja u rad nakon fizičke montaže te obuku korisnika za ispravno korištenje i održavanje.

Pošaljite nam poruku

Kontakt info

Lokacija:

Vrbani 15, 10000 Zagreb , Hrvatska

Email :

 info@next-instruments.com

Telefon:

Servis (Robert Krznar ) +385 91 2580 520
Prodaja (Josip Burica) +385 91 258 0010